Véletlenszerű Cikk

A Nagykanizsai Gazdasági Ellátó Szervezet munkatársai folyamatosan végzik a nyári karbantartási, felújítási munkálatokat az önkormányzat intézményeinél – számolt be a Kanizsa Televízió Krónikája.

Parkettacsiszolás, lakkozás, festés, villanyszerelés, vizesblokk átalakítás, asztalos javítások, öltöző helyiség betonozása. Csak néhány azon munkák közül, melyet az oktatási-nevelési intézményekben elvégeznek a nyár folyamán. Mindezek hozzávetőleg 20 millió forintból valósulnak meg – tudtuk meg Horváth Istvántól. A NaGESZ igazgatója kérdésünkre elmondta: „Folyamatosan arra törekszünk, hogy egy koncepció alapján minden évben felújításra kerüljenek vizesblokkok, intézményről intézményre haladunk évről évre. Minden intézményben szeretnénk, hogy felújított vizesblokkokkal tudjuk majd fogadni a tanulókat, illetve az ott dolgozókat. Azt is ki kell emelnem, hogy ezalatt a karbantartási időszak alatt felülvizsgáljuk valamennyi intézményünket és megnézzük, hogy mi az, amire szükség lesz a későbbi időben, illetve majd a jövő évi költségvetés során is kalkulálni kell vele, hogy akár tetőfelújításra, akár külső közmű felújításra is sor kell, hogy kerüljön.”

A saját forrásból, saját munkaerővel megvalósuló karbantartási, felújítási munkálatok az oktatási-nevelési intézmények mellett érintik a kulturális, szociális és egészségügyi létesítményeket, valamint a NaGESZ által működtetett táborokat is.
 

Kanizsa TV - KanizsaKanizsaújság
Következő cikk

A Petrényi Család Honlapja