Tragédia: holtan találták egy konténerben Hollywood népszerű Supermanjét

Christopher Reeve Supermanként/Fotó: Northfoto

Christopher Reeve Supermanként/Fotó: Northfoto

Holtan találták Christopher Dennist, az 52 éves népszerű utcai előadót. A férfi azzal vált híressé, hogy Superman feltűnő kék-piros ruhájában járta a Hollywood Boulervard-t, amit az tett kiemelkedővé, hogy rendkívül hasonlított Christopher Reeve-re, aki 1978 és 1987 között alakította a szuperhőst a mozivásznon – írja a TMZ.

Hatósági információk szerint Dennist szombaton San Fernando Valley-ban találták holtan, arccal lefelé fekve egy ruhaadomány-gyűjtő konténerben. Idegenkezűséget nem állapítottak meg az esettel kapcsolatban, vélhetően az egyébként hajléktalan Superman saját magának szeretett volna ruhát kivenni a konténerből, eközben érte a halál. A pontos okokat még vizsgálják.

Christopher Dennis 2007-ben szerzett komoly hírnevet a „Confession of a Superhero” című dokumentumfilm szereplőjeként. Az alkotás a hollywoodi hírességek sétányán dolgozó, beöltözött szuperhősök mindennapjait mutatta be.

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/holtan-talaltak-egy-kontenerben-hollywood-nepszeru-superman-christopher-dennis/d7mxs56

Blikk

A Petrényi Család Honlapja